ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Κατά τη διαμονή σας στην οικία μας, σας προσφέρουμε καθαρισμό και αλλαγή σεντονιών δύο φορές την εβδομάδα. Οποιαδήποτε αλλαγή είναι εφικτή κατόπιν συνεννόησης.
Κατά την άφιξή σας, στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μας, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για ένα πλούσιο πρωινό προκειμένου να ξεκινήσετε όμορφα και ξεκούραστα την διαμονή σας.
Σας προσφέρουμε, επίσης, έξι ποδήλατα, τρία ενηλίκων και τρία παιδικά, για να απολαύσετε τις βόλτες σας στον μαγευτικό κόλπο της γέρας.
Για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, παρέχεται άνετος χώρος στάθμευσης, εσωτερικά της αυλής του οικήματος, με αυτόματη συρόμενη πόρτα και πλακόστρωτη επιφάνεια.
Κατόπιν συνεννόησης, σας παρέχουμε τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων, μεταφοράς με ταξί από και προς τον προορισμό σας καθώς και  ενοικίαση σκάφους για να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού.
Σε όλους τους χώρους της οικίας υπάρχει κλιματισμός και για τους χειμερινούς επισκέπτες η θέρμανση είναι συνεχής χάρη στη λειτουργία οικολογικής αντλίας θερμότητας. 
Για μεγαλύτερη χαλάρωση και αναζωογόνηση στις διακοπές σας, προσφέρεται ντουζιέρα υδρομασάζ σε ένα άνετο, φωτεινό, υψηλής αισθητικής μπάνιο.
Παρέχεται δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (wifi) σε όλους τους χώρους της κατοικίας.
Κατά την άφιξή σας, είμαστε υπεύθυνοι για τη μεταφορά και εγκατάστασή σας στην τουριστική κατοικία.